Mida teha, et kursus edukalt lõpetada?

Kuna kursus hakkab üsna pea lõppema, siis räägime veel kord igaks juhuks, kuidas kursus edukalt lõpetada. Arvestuse saamiseks on vaja täita järgmised tingimused:

  • 7 individuaalset postitust (sissejuhatus, õpihaldussüsteemid, sotsiaalne meedia, e-portfooliod, personaalsed õpikeskkonnad, õpivõrgustikud, tehnoloogiad ja standardid)
  • rühmatöö ja selle esitlus viimasel kontaktpäeval (11.12)
  • reflektsioon õpitule baseerudes kursuse alguses loodud personaalsele õpilepingule. Reflektsioon peaks sisaldama vastuseid mõnedele järgmistest küsimustest: Kuidas ma oma eesmärgid täitsin? Mis minu jaoks töötas ja mis mitte? Miks? Mis on need aspektid, mille kallal pean veel vaeva nägema? Millised on minu tugevad ja nõrgad küljed? Mida ma peaksin järgmisena tegema?

Kuna tagantjärgi postituste tegemine võib tunduda mõttetu, sest diskussiooni nendel teemadel enam ei käi, siis pakume välja ka võimaluse kirjutada kõiki teemasid hõlmava essee iga üksiku postituse asemel. Essee orienteeruv pikkus on 2000-3000 sõna. Lisaks peab essees olema kindlasti korralikud viited kasutatud kirjandusele. Kuna ajaveebi postituseks võib see olla ehk liiga pikk ja kohmakas, siis võib esseed meile saata ka mailiga.

Viimane tähtaeg kõiki kodutöid esitada on 12.detsember 24:00.

Jõudu ja pealehakkamist, et kursus edukalt lõpetada!

Lisa kommentaar